پایان GTmetrix برای کاربران ایرانی و 2 راه برای رفع این محدودیت

GTmetrix برای کاربران ایرانی

سلام به مقاله GTmetrix برای کاربران ایرانی از سیابلاگ خوش آمدید. اگر طراح وبسایت هستید یا مدیر وبسایت، حتما برای بررسی عملکرد، سرعت و بهینه سازی سایتتان از سرویس های GTmetrix استفاده کرده اید. همانطور که می دانید این سرویس از تاریخ 19 MAY امسال (2022) برای کاربران ایرانی یا بهتر بگیم وبسایت ها با آی پی ایران دیگر در دسترس نیست! در واقع GTmetrix برای کاربران ایرانی می تواند در دسترس باشد اما آی پی وبسایت اگر ایران باشد سرویس دهی به شما صورت نمی گیرد.

2 روش برای عبور از محدودیت GTmetrix برای کاربران ایرانی

یکی از راه های ساده که اکثر وبمستران انجام می دهند استفاده از هاست یا میزبان وبسایت از لوکیشن های دیگر بجز ایران است. بطور مثال خرید هاست میزبانی وب آلمان. این یک روش کارآمد و خوب است اما همیشه این راه حل مناسب پروژه شما نیست. ممکن است به درخواست مشتری شما مجبور باشید از هاست های داخل کشور استفاده کنید و در این صورت قطعا آی پی ایرانی دریافت می کنید. برای بررسی بیشتر و ارائه یک راه حل حرفه ای در ادامه همراه من باشید.

استفاده از CDN و DNS های ابری مثل کلودفلیر:

GTmetrix برای کاربران ایرانی

بهترین، ارزان ترین و کارآمد ترین راه برای رفع محدودیت GTmetrix و درکنار آن افزایش امنیت و سرعت وبسایت شما، استفاده از سرویس های ابری کلودفلیر است. اگر تا به حال از آن استفاده نکردید نگران نباشید این سرویس کاملا رایگان است و آموزش های فارسی آن در سطح وب موجود است. برخی از شرکت های میزبانی وب نیز ثبت و کانفیگ وبسایت شما را در کلودفلیر به رایگان انجام می دهند.

اما چرا اگر از کلودفلیر استفاده کنیم GTmetrix نمی تواند برای ما محدودیت ایجاد کند؟

درواقع کلودفلیر تعداد بسیار زیادی سرور در دنیا دارد که بسته به لوکیشن فردی که اقدام به بازکردن وبسایت ما می کند، وبسایت از نزدیک ترین سرور به آن فرد لود می شود. به همین دلیل وقتی آدرس وبسایتتان را در GTmetrix وارد می کنید، از لوکیشن ونکوور کانادا درخواست لود وبسایت ارسال می شود و کلودفلیر از همان لوکیشن وبسایت شما را لود می کند. به این ترتیب آی پی وبسایت شما نیز متغییر بوده و در این مورد خاص از لوکیشن کانادا آی پی به آن اختصاص داده می شود.

پس اگر از کلودفلیر استفاده می کنید نگران نباشید علاوه بر برتری های سرعت و امنیت، وبسایت شما در GTmetrix هیچ محدودیتی نخواهد داشت. در ادامه امکانات GTmetrix برای وبسایت ها را بررسی می کنیم.

خلاصه ای از شاخص های کلیدی عملکرد وبسایت:

GTmetrix برای کاربران ایرانی

GTmetrix در حقیقت عملکرد وبسایت شما را بر اساس شاخص های کلیدی سرعت بارگذاری صفحه بررسی و نمودار می کند. صفحات وبسایت شما را با Google Lighthouse برای بهینه سازی عملکرد تجزیه و تحلیل می کند و نقاط عطف عملکرد مانند Largest Contentful Paint، Total Blocking Time و Cumulative Layout Shift را به شما نمایش می دهد و در نهایت به شما کمک می کند تا روی معیارهای عملکردی تمرکز کنید که بیشترین اهمیت را برای تجربه بازدیدکنندگان شما دارد.

بررسی وبسایت شما از چندین لوکیشن مختلف:

GTmetrix برای کاربران ایرانی

با GTmetrix می توانید بارگذاری صفحه سایت خود را از 82 سرور در 22 مکان مختلف در سراسر جهان تجزیه و تحلیل کنید. این سرور ها در سراسر دنیا با ظرفیت و پهنای باند بالا آماده سرویس دهی به کاربران هستند.

در دوره های آموزشی سیابلاگ، در رابطه با چگونگی بهبود رتبه وبسایت در GTmetrix و بطور کلی در تمامی سایت های آنالیز سرعت وبسایت بصورت کامل و تخصصی بحث می شود. اگر علاقه به دنیای وب و طراحی وبسایت دارید حتما در دوره های آموزش آنلاین سیابلاگ شرکت کنید.

 

یادداشت های یک مهندس نرم افزار که بیشتر از 10 ساله طراحی و توسعه انواع سرویس های آنلاین در بستر وبسایت و وب اپلیکیشن رو بر عهده داره. مسلط به مباحث استراتژی، سئو، امنیت و راه اندازی/پشتیبانی سرویس های زیرساخت میزبانی وب برپایه سیستم عامل لینوکس.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *